Profesionalno sastavljanje životopisa

Orbita je agencija u kojoj kao jednu od usluga nudimo profesionalno sastavljanje životopisa (CV/curriculum vitae) i popratnih motivacijskih pisama. Motivacijska pisma se danas zajedno sa životopisom gotovo neizostavno prilažu uz prijave na natječaje za radna mjesta u svim strukama i područjima.

Umijeće sastavljanja dobrog životopisa, poznatog i pod nazivom CV (curriculum vitae), jedna je od važnih stepenica na putu dobivanja željenog posla ili stipendije za studij, osobito  u inozemnim tvrtkama i na inozemnim sveučilištima. Uz sastavljanje životopisa i motivacijskog pisma u agenciji Orbita osiguravamo Vam i prijevod na željeni strani jezik.

U agenciji Orbita pomoći ćemo Vam i u odabiru i izradi najprikladnijeg životopisa za Vas koji će biti savršeno prilagođen Vašim radnim iskustvima i obrazovanju, interesima i ciljevima. Dođite u agenciju Orbita kako biste se prezentirali na najbolji način.

Iskustva naših klijenata

Imam potrebu pohvaliti rad agencije, njihovu stručnost, susretljivost te naročito pohvaliti poštivanje dogovorenih vremenskih rokova. Liječnica sam s 15-godišnjim radnim iskustvom, uz rad sam prikupila i različite edukacije, pa mi je bilo teško napisati životopis i motivacijsko pismo, koji ne bi bili opširni, a da ipak predstavljaju moj dosadašnji rad u najboljem svjetlu.

Obratila sam se agenciji ORBITA – Prevoditeljstvo, pisanje i tekstni dizajn i u vrlo kratkom roku dobila odlično napravljen životopis i motivacijsko pismo s prijevodom na njemački jezik. Djelatnica agencije s kojom sam surađivala oduševila me fleksibilnošću i individualnim pristupom mojim potrebama. Pohvaljujem i iskreno preporučujem svima koji trebaju brzu stručnu pomoć za pisanje i prijevod životopisa.

AMB

Osobno sam vrlo zadovoljan s temeljito izrađenim CV-jem koji mi je napravljen u agenciji ORBITA. Profesionalno, detaljno, vremenski brzo i financijski pristojno.

Milan Drenovac, pomorac

Za agenciju OORBITA – Prevoditeljstvo, pisanje i tekstni dizajn imam sve pohvale na uslugu pisanja i prijevoda životopisa i motivacijskog pisma.

Uz ljubaznost i pristupačnost te brzinu određenog posla zahvaljujem Vam i na svakom savjetu i poticaju koje dajete od srca.

Jelena Jeremiš

Kako sam se odlučio za traženje posla u inozemstvu, trebao mi je prijevod diploma, sastavljanje  Europass CV-ja i molbe za posao. Naravno da sam o tome proljuškao po internetskim stranicama i uguglavao svašta od sudskih tumača itd. … Da ne nabrajam, iznimno mi je drago da postoji agencija ORBITA – Prevoditeljstvo, pisanje i tekstni dizajn. Vjerujem da će svojom stručnošću pomoći mnogim ljudima. 🙂 Za dobar CV i molbu treba vremena i dosta informacija te mi je jako drago što rade kako bi napravili dobar posao, a ne samo radi novaca. Sve su obavili kako smo se dogovorili, kao i dodatne izmjene koje nisu dodatno naplatili, što iznimno cijenim. 🙂

Agenciju Orbita preporučujem svima kojima su potrebni stručno sastavljeni CV i motivacijsko pismo!

Alen Grgić

 

ZATRAŽI PONUDU

Vjeruju nam