Pisani prijevodi

Prevodimo sve vrste općih i stručnih tekstova, rukopise, titlove, internetske stranice, programsku opremu itd. Zatražite neobvezujuću ponudu koju ćete primiti u najkraćem mogućem roku!

Želim saznati više

Ovjereni prijevodi

Ovjerene prijevode svih vrsta dokumenata za Vas će pripremiti naši provjereni sudski tumači koji iza sebe imaju bogato iskustvo s najrazličitijim vrstama ovjerenih prijevoda.

Želim saznati više

Usmeni prijevodi

Omnia nudi mogućnosti usmenog prevođenja – simultanog ili konsekutivnog, uz pratnju, na konferencijama, sastancima itd. Kontaktirajte nas da zajednički razmotrimo Vaše želje i potrebe!

Želim saznati više

Lektura i korektura

Omnia nudi stručnu lekturu i korekturu za sve vrste tekstova, što je osobito važno ako je tekst namijenjen za objavljivanje. Stoga prije tiskanja i objavljivanja povjerite svoje tekstove našim stručnim lektorima!

Želim saznati više

Profesionalno sastavljanje životopisa

U agenciji Omnia pomoći ćemo Vam i u odabiru i izradi najprikladnijeg životopisa za Vas koji će biti savršeno prilagođen Vašim radnim iskustvima i obrazovanju, interesima i ciljevima. Dođite u agenciju Omnia kako biste se prezentirali na najbolji način.

Želim saznati više

Marketinški tekstovi u različitim medijima

Omnia nudi osmišljavanje inovativnih reklama, brošura, kataloga, pozivnica, cjenika i svih drugih tekstova koji služe promociji, i to u svim medijima (radio, TV, Internet, tiskani mediji).

Želim saznati više

Tekstovi u raznim područjima i strukama

Omnia okuplja stručnjake iz područja pisanja svih vrsta tekstova u raznim područjima i strukama i u razne svrhe (životopisi, molbe i prijave za zaposlenja i sl.).

Želim saznati više

Dokumente nam možete donijeti osobno u naše urede u Zagrebu ili Rijeci, skenirati ili uslikati pametnim telefonom i poslati nam na naše mobilne uređaje putem Vibera ili WhatsAppa, možete nam ih poslati i na naše e-mailove, kao i kontaktirati nas putem Facebooka – Omnia prevoditeljstvo, pisanje i tekstni dizajn. Tu smo za Vas i putem obične pošte.

Zaprimanje
prijevodaplavut_white_down

 

Ovjerene prijevode isporučujemo ispisane na papiru s originalnim pečatom i potpisom, a možete ih preuzeti na dogovorenom mjestu ili Vam mogu biti poslani redovnom poštom.

Ukoliko Vam ovjereni prijevodi hitno trebaju za daljnje slanje elektroničkim putem, možemo Vam poslati skenirani ispis prijevoda putem elektroničke pošte, a originalne dokumente možete naknadno preuzeti u našim uredima ili ih možemo poslati na Vašu kućnu adresu!

Neovjerene prijevode najčešće isporučujemo elektroničkom poštom, no prema potrebi možemo ih isporučiti i na USB ključiću ili na CD-u te ispisane na papiru!

Isporuka
prijevodaplavut_white_up