Individualne poduke iz stranih jezika (slovenski, engleski i talijanski jezik) te hrvatskog jezika za strance

M +385 (0)91 612 6784, +385 (0)98 163 19 30
T +385 (0)1 2018 053
Odmah odgovaramo i na svaki Vaš upit poslan putem e-maila: info@orbitaprijevodi.com ili zagreb@orbitaprijevodi.com 

 

Orbita prevoditeljstvo, pisanje i tekstni dizajn d.o.o. u Zagrebu pruža usluge individualne poduke iz stranih jezika: slovenskog, engleskog i talijanskog jezika te iz hrvatskog jezika za strance. Sa zainteresiranim kandidatom zakazuje se osobni savjetodavni i informativni sastanak u cilju utvrđivanja njegove razine znanja i potreba, bilo da je riječ o potrebi učenja stranoga jezika od početka, obnovi ili usavršavanju postojećeg znanja.

Poduke daju isključivo diplomirani i iskusni profesori koji se u svom pristupu kandidatu prilagođavaju individualnim potrebama svakog kandidata (ako je kandidat učenik osnovne ili srednje škole, svoje pripreme prilagođavaju planu i programu školskog sustava kako bi rezultati poduke bili što učinkovitiji). Za svaki strani jezik (slovenski, engleski i talijanski), kao i za poduku iz hrvatskog jezika za strance organizira se program nastave i učenja kako bi se znanje što bolje i brže usvojilo.

Ako su kandidati odrasle osobe kojima poduka iz stranih jezika ili iz hrvatskog jezika za strance treba zbog posla u inozemstvu ili u Hrvatskoj, za svaki jezik nastavni plan organizira se individualno i prilagođeno potrebama tržišta, današnjim poslovima i terminologiji.

Prednosti individualne poduke u odnosu na grupne poduke na tečajevima u školama za strane jezike su velike. Budući da se poduka provodi samo s jednim polaznikom, program poduke usredotočen je isključivo na jednu osobu i dinamika poduke ovisi jedino o njoj.

Individualne poduke iz stranih jezika: slovenskog, engleskog i talijanskog jezika te iz hrvatskog jezika za strance održavaju se prema dogovoru, i to najčešće u popodnevnim satima u prostorijama našega ureda u Martićevoj 67, u Zagrebu.

Cijena poduke po satu (45 minuta) za slovenski, engleski i talijanski te za poduku iz hrvatskog jezika za strance iznosi 100,00 kn. Za veći broj sati (najmanje 20) odobravamo do 15 % popusta.

0 Odgovora

Ostavi komentar

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *