Prijevodi medicinske dokumentacije

SPECIJALIZIRANI SMO ZA PRIJEVODE STRUČNE MEDICINSKE DOKUMENTACIJE

Odmah odgovaramo na svaki Vaš upit

M +385 (0)91 612 6784, +385 (0)98 163 19 30
T +385 (0)1 2018 053
E-mail: info@orbitaprijevodi.com ili zagreb@orbitaprijevodi.com 

 

Koje usluge nudimo? Nudimo sve vrste prijevoda: ovjerene prijevode s pečatom sudskog tumača, stručne prijevode osobito iz medicinskog i pravnog područja, usmene prijevode (simultane i konsekutivne), lekturu tekstova, individualnu poduku stranih jezika (slovenskog, engleskog, talijanskog te hrvatskog za strance).

Kako provodimo navedene usluge? Dokumente nam možete donijeti osobno u naš ured u Zagrebu, skenirati ili uslikati pametnim telefonom i poslati nam na naše mobilne uređaje putem Vibera ili neke druge aplikacije na mobitelu (WhatsApp, Messenger). Možete nam ih poslati i na adrese naše e-mailove, kao i kontakirati nas putem Facebooka – Orbita prevoditeljstvo, pisanje i tekstni dizajn. Tekstove nam možete poslati i običnom poštom ili faksom.
Prevedene tekstove dostavljamo Vam na Vama najprikladniji način (šaljemo ih poštom na Vašu kućnu adresu, elektroničkom poštom, preuzimanjem u našem uredu)

Jezici? Imamo široku mrežu suradnika, ovlaštenih sudskih tumača i prevoditelja za: slovenski, srpski, engleski, talijanski i njemački jezik, kao i za sve ostale jezike.

Kada? U uredu smo svakim radnim danom od 9 do 17 sati, a na naše mobilne uređaje (+385 (0)91 612 6784, +385 (0)98 163 19 30) za Vas smo dostupni 24 sata dnevno.

Gdje? Nalazimo se u samom centru Zagreba, u Martićevoj 67, na Kvaternikovom trg, na frekventnom sjecištu tramvajskih i autobusnih stanica. Ukoliko dolazite autom parkiranje je omogućeno u prostoru unutar dvorišta ili u prizemnoj garaži u sklopu zgrade.

Hitnoća? Mogu li prijevod dobiti istoga dana? Izuzetno smo fleksibilni i trudimo se za svaku našu stranku osigurati uslugu prijevoda u najkraćem mogućem roku. Prijevod dokumenta od 1 stranice (do 1 kartice teksta koja iznosi 1800 znakova uključujući razmake) za traženije jezike (engleski, njemački, talijanski, slovenski, srpski) kod nas je moguć i unutar 2 sata od Vašega upita.
Opsežniji prijevod teksta na slovenski ili srpski jezik kod nas možete dobiti isti dan.

Cijena usluge/Koliko će me to koštati? Cijena prijevoda ovisi o broju znakova, ovjeri i težini odnosno sadržaju teksta. Za traženije jezike (engleski, njemački, talijanski, slovenski, srpski) cijena ovjerenog prijevoda iznosi 150,00 kn/kartica teksta (1800 znakova uključujući razmake, izračunatih u Wordu).
Cijenu prijevoda ostalih jezika šaljemo Vam kroz ponudu unutar sat vremena od Vašega upita.

 

 

STRUČNI I OVJERENI PRIJEVODI

MEDICINSKE DOKUMENTACIJE

 

STRUČNI
Predavanja za studente medicine, PPT prezentacije za seminarska predavanja i konferencije za zdravstvene djelatnike itd.

 

OVJERENI
Liječnički nalazi, liječnička izvješća, otpusna pisma itd.

 

Prevoditeljska firma Orbita pruža kompletne prevoditeljske usluge sa svih svjetskih jezika i na sve svjetske jezike (ovjerene prijevode sudskih tumača, stručne prijevode itd.).

Specijalizirani smo za područje MEDICINE odnosno za prijevode svih vrsta medicinske dokumentacije bilo da je riječ o ovjerenim prijevodima liječničkih nalaza, liječničkih izvješća, povijesti bolesti, otpusnih pisama i sl., bilo da je riječ o stručnim neovjerenim prijevodima različitih vrsta, kao što su predavanja za studente medicine, PPT prezentacije za seminarska predavanja, skripte ili priručnici, konferencijski materijali za zdravstvene djelatnike, farmaceutski materijali i sl.

Naše prijevode medicinske dokumentacije rade iskusni prevoditelji u suradnji s liječnicima stoga su oni u konačnici izuzetno KVALITETNI jer osim što udovoljavaju zahtjevu izvrsnog poznavanja jezika, pokazuju i poznavanje svih medicinskih područja, medicinske latinske terminologije, medicinske dijagnostike itd.

Posebno smo specijalizirani za JUŽNOSLAVENSKE JEZIKE (SLOVENSKI, SRPSKI), i to u kombinaciji s ENGLESKIM JEZIKOM (prijevodi sa slovenskog/srpskog/hrvatskog na engleski i s engleskog na slovenski/srpski/hrvatski) pri čemu naš visokoobrazovani, stručni i iskusni prevoditeljski kadar prevodi tekstove IZUZETNO STRUČNO i BRZO.

Svi prevedeni tekstovi ujedno su i lektorirani.

0 Odgovora

Ostavi komentar

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *